Dragepartiet.dk


Dragernes historie

Dragernes visdom

Politik.dk

Lokalpolitik

Brevkasse

Dementier

Vedtægter

Links

Besøgstæller

Velkommen til Dragepartiet.dk's hjemmeside.

På de følgende sider kan du læse om partiets baggrund, mål og visioner. Herudover er der en side med relevante og irrelevante link til din videre færden.

Hvis du vi sende os et brev, kan du gøre det her. Vi garanterer imidlertid ikke for at der bliver svaret, da drager generelt ikke forhaster sig unødigt.

Hvis du undrer dig over hvorfor Dragepartiet.dk trods vores fantastiske mål og visioner ikke er opstillet til Folketinget skyldes det samme forhold. 

Dragepartiet venter til det en dag kan gøres over e-mail, da drager ikke bryder sig om at stå og fryse foran et bibliotek eller lign. for at få din underskrift til at blive opstillingsberettiget.

Men at drager tænker således betyder ikke, at du ikke skal overveje at stoppe op næste gang du møder en, der samler underskrifter og tjekke hvem der ønsker din underskrift, og hvilke visioner og mål de arbejder for.

For selv om du ikke støtter deres visioner og mål, er de et eksempel på demokratiet i arbejde.

Så selv om du måske synes at demokratiet i Danmark er mangelfuldt og det altid er de forkerte der bliver valgt, så husk at der mange steder i verden er mennesker, som drømmer om,:

at have samme rettigheder som dig

at kunne vælge frit

at leve i et demokrati 

og som dør i kamp for at opnå dette

Men efter denne påmindelse til din samvittighed er det trods alt tid til lidt sjov.

God læsning og husk så at stemme til næste valg, og at en blank stemme er en stemme for demokratiet.

Endelig en dragevarm tak til de intelligente og fantastiske mennesker der stemte på Dragepartiet.dk til Københavns Kommunes Borgerrepræsentation den 20. november 2001. Det er godt for København, at der er mindst 80 borgere i byen med en vis sans for humor og fuld forståelse for behovet for at forbedre integrationen mellem drager og mennesker. 

Til beroligelse for evt. foruroligede med kendskab til reglerne for valgforbund, skal det oplyses at Dragepartiet.dk ikke var i valgforbund med nogle andre partier, hvorfor stemmerne på Dragepartiet.dk ikke er blevet (mis-)brugt til andre politiske mål og gerninger end dem, der er blevet stemt på.